Záříjové, říjnové a listopadové novinky

16.11.2014 19:55

Největší radost nám v říjnu na Evropské výstavě v Brně udělala naše nejmladší zástupkyně Gia, která v konkurenci 8 fen byla oceněná známkou výborná 1, CAJC a získala pro nás snové první místo :) Gia je tak Evropskou vítězkou mladých ! Výstavy se také zúčastnil Rex, který získal ve velké konkurence ocenění Výborný. Tím zakončil svůj skvělý letošní výstavní rok, kdy se stal šampionem dvou zemí (Rumunsko, Černá Hora) a na další výstavu vyrazí v lednu do Brna.

Gia zároveň kralovala v září na klubové výstavě v Chropyni, kde získala známku Výborná 1, titul CAJC a přidala ještě BOJ. V Chropyni tak získala třetí titul CAJC a k junior šampionce Slovenska přidala i titul český. Spolu s ní se výstavy zúčastnila i naše Giulia a ve třídě vítězů získala skvělé druhé místo, oceněna byla známkou výborná 2 a ještě přidala titul res. CAC. A jelikož fena na prvním místě již titul české šampionky má, přechází CAC na Giuliu. Pro Giuliu to byla poslední výstava. Po letošním úspěšném výstavním roce, kdy se stala šampinkou Černé Hory, další výstavní sezonu zahájí v lednu v Brně.

V listopadu jsme se už pouze s Giou vydali na mezinárodní výstavu do Prahy. Gia na konci řijna oslavila 15 měsíců a tak mohla jít poprvé do mezitřídy, kde si hned na své první výstavě už mezi dospělými vyběhala první místo, přidala titul CAC a aby toho nebylo málo, ještě res. CACIB.